NDW Invest bouwt aan uw toekomst.

Met jarenlange ervaring in de sector, zijn wij gespecialiseerd in het creëren van prachtige residentiële woningen die aan de verwachtingen van onze cliënten voldoen. Ons toegewijde team van professionals combineert expertise en technische vaardigheden met passie voor design, waardoor elk project een unieke ervaring is. Of u nu op zoek bent naar het bouwen van uw droomhuis of het investeren in een winstgevende eigendom, wij beschikken over de expertise om het te realiseren. 

Bij NDW Invest geloven we in bouwen voor de toekomst, daarom ligt onze focus op het creëren van duurzame en milieuvriendelijke woningen. Onze gebouwen zijn ontworpen met extra aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, terwijl ze een comfortabele en moderne thuis bieden aan onze klanten. We gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat onze gebouwen energie-efficiënt zijn, en we geven prioriteit aan het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Van de keuze van bouwmaterialen tot de selectie van apparatuur en verlichting, elk aspect van onze bouw wordt zorgvuldig overwogen om afval en uitstoot te reduceren. Wij zetten in op duurzame ontwikkeling, en ons doel is om woningen te creëren die niet alleen mooi en functioneel, maar ook duurzaam en milieubewust zijn

NDW Invest maakt deel uit van de NDW groep. Hierdoor kan NDW Invest rekenen op expertise uit verschillende kanten van onze groep en kunnen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden. NDW is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in constructie. De huidige zaakvoerders, Kris en Greg De Wilder, namen in 2002 de fakkel over van hun vader, Georges De Wilder.

Een huis is veel meer dan vier muren en een dak boven uw hoofd. Het is de plaats vanwaar u een leven opbouwt, een plek die van uzelf is en waar u zichzelf kan zijn, een omgeving waarin u uw kinderen een toekomst geeft. Dat alles maakt het zo belangrijk dat uw huis gelegen is in een mooie buurt waar het fijn wonen is. NDW verwezenlijkt woningen die aansluiten bij deze visie. Als organisatie willen wij tegelijk degelijkheid en duurzaamheid garanderen. Daarom werken wij met betrouwbare en kwalitatieve materialen die eveneens budgettair interessant zijn om zo optimaal comfort te bereiken. Zo bouwen wij uw droomwoning.

projecten

Laat je inspireren door onze projecten

NDW Invest is een allround projectontwikkelaar die echt het verschil maakt.
We bouwen en ontwikkelen alles van prachtige droomwoningen tot kwalitatieve investeringsprojecten.

alle projecten
Toekomstig project

Anderlecht

Anderlecht
Toekomstig project

Huinhoven Residences

Perk
Toekomstig project

Mechelen Centrum

Mechelen
NDW GROUP