Huinhoven Residences

Huinhoven Residences

Perk

Instapklare woningen
Energiezuinige woningen
Kwalitatieve afwerking met nadruk op comfort
Topligging nabij invalswegen
Prachtige groene omgeving
Opstart najaar 2023

Indeling

6 alleenstaande woningen

Projectfase

Toekomstig project

Prijzen vanaf

Prijzen op aanvraag

Share on

Contacteer ons
Het project

Nieuwbouwproject met E-peil < 30, bestaande uit 8 koppelvilla's met een totale bruto oppervlakte van ± 253 m², gelegen op terreinen van 5 a 20 ca tot 6 a 82 ca, gevelbreedte 7,75 m², diepte woning 12 m. Inpandige garage, leefruimte en open keuken. Drie ruime slaapkamers en 2 badkamers. Zolderverdieping met technische ruimte en niet ingerichte zolder, optioneel: inrichting zolder tot 4de slaapkamer, met doucheruimte.

Een huis is veel meer dan vier muren en een dak boven jouw hoofd. Het is de plaats vanwaar je je leven opbouwt, een plek die van jezelf is en waar je jezelf kan zijn, een omgeving waarin je je kinderen een toekomst geeft. Dat alles maakt het zo belangrijk dat jouw huis gelegen is in een mooie buurt waar het fijn wonen is. Die ruimte biedt om te ontspannen en te genieten van een groene omgeving.

NDW verwezenlijkt woningen die aansluiten bij deze visie. Als organisatie willen wij tegelijk degelijkheid en duurzaamheid garanderen. Daarom werken wij met betrouwbare en kwalitatieve materialen die eveneens budgettair interessant zijn om zo optimaal comfort te bereiken. Ons doel is om jou een huis te geven dat jouw thuis kan worden.

Locatie:

Instapklare woningen op een rustige topligging, nabij invalswegen. De lokale handelaars verwelkomen je graag in Perk. De verse groenten van de boer zijn niet te evenaren en gastronomisch genieten kan je altijd in één van de verschillende restaurants die Perk rijk zijn.

Groenruimte:

In het groene Perk kan je naar hartelust wandelen en fietsen tussen de velden en genieten van de mooie, groene natuur.

Kindvriendelijke buurt:

Een kindvriendelijke buurt en gemeente die leeft en waarin geleefd wordt. In de onmiddellijke omgeving zijn er sportaccommodaties en andere activiteiten voor kinderen, evenals een school.

Afbeeldingen

No items found.

Video

contacteer ons

Project informatie

Wenst u meer informatie over dit nieuwbouwproject of wilt u een beroep doen op onze jarenlange knowhow en ervaring in projectontwikkeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
terug naar  projecten