Spekveld

Spekveld

Humbeek, Grimbergen

4 koppelwoningen in Humbeek, Grimbergen
Instapklare, energiezuinige woningen met duurzame en ecologische materialen, zonnepanelen, ...
Rustige, landelijke wijk
Vlotte bereikbaarheid naar invalswegen
Ideale ligging voor een gezinswoning
Opstart bouw midden mei

Indeling

4 koppelwoningen

Projectfase

Voorverkoop

Prijzen vanaf

559.000 EUR

Uitverkocht

Share on

Contacteer ons
Het project

Instapklare, energiezuinige woningen: Voor Spekveld werken we met uitstekende isolatiematerialen en spouwisolatie, zonnepanelen, dubbele thermische beglazing, … Dit zal de klant achteraf ook positief merken aan zijn energierekening.

Spekveld is een nieuwbouwproject met E-peil < 30, bestaande uit 2 koppelvilla's gelegen op terreinen van 3 a 80 ca tot 5 a 93 ca. De woningen hebben een grote leefruimte en open keuken. Verder bevat de woning drie ruime slaapkamers en twee badkamers. Er is een zolderverdieping met technische ruimte en niet ingerichte zolder, optioneel kan deze ingericht worden 4de slaapkamer, met doucheruimte. Tenslotte is er een groot terras van ongeveer 20 m² met een grote aangrenzende achtertuin, waar iedereen tot rust kan komen.

Spekveld ligt in een landelijke omgeving, maar waarin alles toch binnen handbereik is. Zo heb je een basisschool op amper 3 minuten, de Brusselse ring en de A12 op 10 minuten en een grote supermarkt op 5 minuten. Dit alles omringd door de prachtige velden en natuur die je in Humbeek terugvindt. Interesse? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor dit prachtige aanbod, voor het te laat is!

Locatie:

Spekveld is een rustige en landelijke wijk in Humbeek, Grimbergen, dicht bij voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen. Het is ook handig gelegen bij invalswegen, waardoor het voor bewoners gemakkelijk is om zich te verplaatsen.

Groenruimte:

Humbeek staat bekend om zijn overvloed aan groene ruimtes en velden, waardoor bewoners volop de gelegenheid hebben om van de buitenlucht te genieten en te ontsnappen aan de drukte van de stad.

Familiale wijk:

Humbeek is een hechte gemeenschap met een sterk buurtgevoel, waardoor het een geweldige plek is om een gezin op te voeden. De dichtstbijzijnde basisschool bevindt zich al op 3 minuten rijden.

Kwaliteitsbouw:

Met een gerenommeerde projectontwikkelaar kunnen potentiële kopers er zeker van zijn dat hun nieuwe huis wordt gebouwd volgens de hoogste standaarden van kwaliteit en vakmanschap, met de nadruk op comfort.

Afbeeldingen

No items found.

Video

contacteer ons

Project informatie

Wenst u meer informatie over dit nieuwbouwproject of wilt u een beroep doen op onze jarenlange knowhow en ervaring in projectontwikkeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
terug naar  projecten